Tävlingsanmälan Eventor
Från och med i år (2010) ska du använda dig av Eventor när du anmäler dig till tävlingar. Här följer kortfattat den viktigaste informationen du behöver känna till. På Eventors hemsida finns en mycket tydlig och bra guide om hur du anmäler dig till tävlingar. Du hittar den där på första sidan samt under Hjälp och Support.

Eventor hittar du på http://eventor.orientering.se/.

Logga in genom att klicka på knappen 'Logga in' uppe i vänsterkanten.

Inloggning med klubbens lösenord
Detta sätt är det vanligaste och går bra för alla att använda
  • Du väljer Tumba-Mälarhöjden OK i listan, anger det vanliga lösenordet och klickar på Logga in. (Är du osäker på lösenordet, kontakta någon i styrelsen/annan ledare så får du reda på det.)
  • Klicka på Tävlingskalender i vänsterkolumnen och leta sedan reda på den tävling du vill anmäla dig till och klicka på länken.
  • Under tävlingens rubrik finns några alternativ. Välj Anmäl så kan du sedan välja på att anmäla en eller flera klubbmedlemmar. Det enklaste är välja alternativet flera klubbmedlemmar.
  • Markera de medlemmar du vill anmäla och klicka på OK.
  • Då får du upp en ny sida där du kan välja klass och SportIdentnummer om du behöver ändra på något. Klicka sedan på Spara.

Inloggning med personligt användarnamn och lösenord
För att kunna logga in med ett personligt användarnamn så måste du ha fått ett tilldelat av klubbadministratörerna Roland Gustafsson och Staffan Törnros.
Kontakta någon av dem om du vill ha ett eget konto.

Anmälan går i princip till på samma sätt, men det finns några finesser. Du kan t ex spara uppgifter om klassval och bricknummer samt se vilka tävlingar du är anmäld till. Viktigt är att du ser till att det står klubbnamn Tumba-Mälarhöjden OK när du ska anmäla dig.

IdrottOnline och Eventor
Från och med 2010 finns klubbens medlemsregister i databasen IdrottOnline. Den är gemensam för hela Riksidrottsförbundet och adressuppgifter uppdateras automatiskt från Folkbokföringsregistret. Numera måste därför fullständigt personnummer finnas med för alla medlemmar.

Eventor, som är Orienteringsförbundets nya system för att hantera tävlingar och anmälningar, är knutet till IdrottOnline och hämtar medlemsregistret därifrån.

Det medlemsregister som nu snart finns tillgängligt på TMOK:s hemsida är hämtat direkt från IdrottOnline och kommer att uppdateras regelbundet.

Medlemsregistren för TMOK, MIK:s orienteringssektion och IFK Tumba administreras av Staffan Törnros och Roland Gustafsson. Medlemmar som fått personlig inloggning till Eventor kan gå in i IdrottOnline och uppdatera sina uppgifter där, men det går också utmärkt att be sin klubbadministratör att göra detta.

Överflyttning av medlemsregistret från den gamla databasen KlubbenOnline har inte fungerat smärtfritt och det kan fortfarande finnas en del felaktigheter. Kontrollera därför gärna i medlemsregistret att dina uppgifter är korrekta.


TTK
Om TTK
Avgifter
Elitstöd
Tävlingsanmälan
Laguttagningsprinciper
Klubbtävlingar