Information
Beställning av TMOK-kläder
Version: 2 skapad 2021-03-12 18:27:13 av Nina Boljang
Här tänkte jag berätta hur det går till att beställa kläder. Är du ny i klubben eller har frågor och önskemål kring klubbens tävlingskläder är du välkommen att höra av dig till mig, Nina Boljang (mail se nedan).

Är det skillnad på tränings- och tävlingskläder?
Till en vanlig träning behövs inga speciella klubbkläder, många av ungdomarna har dock en TMOK-tröja eller överdragsjacka till träning. För att springa i skog krävs heltäckande byxor och vanliga löparskor för nybörjare. Prata med din ledare ifall du har frågor kring lämpliga kläder.

Leverantör och webshop
Under några år har vi haft Sign Sport som leverantör av TMOK-kläder. De har en webshop med ett sortiment TMOK-kläder som de öppnar när vi önskar (vanligen en gång per år). Förutom TMOK-kläder finns Signs egna kläder, samt kompasser och andra tillbehör. Shopen är endast öppen några veckor, efter det går klubbens beställning iväg till fabriken.

Vi beställer separat (tex. per familj) och betalar själva till Sign. Leveransen kommer till er adress/utlämningsställe precis som hos en vanlig webshop. Vi har ingen gemensam leverans.

Sortiment Mars 2021
Här hittar du alla modeller och priser (samma som i shopen) samt detaljerade villkor för beställning och betalning.
http://drive.google.com

Shopen är öppen till onsdag 31 mars 2021. Beställ i god tid!
http://www.signsport.se/134-tumba-maelarhoejden-ok

Observera att plaggen tillverkas unikt för oss och därför gäller inte distansköplagen men om det blir fel storlek kan det gå att byta inom klubben. Mer info kring reklamationer finns hos Sign.

--------------------

Vad finns det för kläder?l
LINNE
Nytt för denna beställning är ett vitt LINNE i funktionsmaterial fram och nät/mesh i ryggen. Race Singlet är ett linne som passar till bland annat löpning och sprintorientering.

TRÖJOR
Denna gång har vi endast kortärmade tröjor. De går endast att beställa i vitt då vi på sikt önskar fasa ut de svarta. Vi har ULTRA (helt i nät) och VENT (funktionsmaterial fram och nät i rygg).

ÖVERDRAG OCH STRUMPOR
Som vanligt går det även att beställa överdrag (jacka och byxa) i både barn och vuxenstorlekar, samt strumpor.

För info: TMOK har helt svarta tights utan logga vid tävling, det köper ni själva och måste alltså inte vara från Sign. De har dock ett par svarta tights i shopen med Sign-logga.

Eget klubblager med TMOK-kläder
Vi har ett mycket litet sortiment med eget lager. För de plagg där klubbens totala antal inte når leverantörens minsta antal köper klubben enstaka plagg för att nå upp till minsta antal. I skrivande stund finns det endast två t-shirts. Du kan se exakt antal i klubblager och läsa hur du beställer i denna Excel:
http://docs.google.com

Second hand
Vi planerar att ordna en second-hand men avvaktar en tid pga. corona. Spara gärna urvuxna plagg och använd "Anslagstavlan" under tiden. Är du intresserad av att vara med och arrangera eller har andra förslag, kontakta mig gärna!

Har du frågor eller önskemål - eller vill vara med och påverka kläderna?

Kontakta Nina Boljang
boljang.nina@gmail.com
072-5032332


Version 1
Version 2